top of page

eksempler på serveringer til vores madfællesskaber. Vi har fokus på at få mere grønt ind i det travle hverdagsliv. Konceptet er "byg selv" så børn og voksne altid går mætte fra bordet. Vi har fokus på det lokale og økologiske.

IMG_0406.jpg

lækre italienske kød- eller plantebaserede boller i tomatsauce serveret med perlespelt, frisk citronkål med persille, bagte gulerødder og nybagt foccacia. 

IMG_0533_edited.jpg

brændende sydfynsk kærlighed med rodfrugter, grønkål, løg og æbler toppet med bacon eller røget tofu. Serveret med frisk rødkålssalat med appelsin og brød on the side.

IMG_9657.HEIC

honning marineret tofu med marinerede æbler, rødkål, syltede løg, edamamebønner, radiser og forårsløg. Serveret på en base af ris og linser. Et drys af sesamfrø og wasabidressing på toppen.  

en skål med frilandspølse fra Høkildegaard. Bagte sød kartoffler og marinerede bagte rødbeder, grønkål og butterbeans. Serveret på en base af ris og spelt. Et drys af sesamfrø og gomadressing på toppen

Skærmbillede 2025-03-11 kl. 10.55.54.png

Boller i karry som kan vælges med kød eller veganske boller.  Alskens toppings: æbler, sprød quinua, forårsløg, kokos, sriracha sauce, peanuts, rød peber og rosiner

Skærmbillede 2025-03-11 kl. 11.16.19.png
Skærmbillede 2025-03-11 kl. 11.15_edited

Til madpakken

Køb en frysepose med hjem med blandede hjemmelavede og sunde godter.

Feks: veganske pizzasnegle, veganske pølsehorn eller daddelkugler.

IMG_7057_edited.jpg

Bowl med alskens grøntsager, goma dressing og friske krydderurter

IMG_1996_edited.jpg

Tomatsupper med alskens suppe og basilikum pesto.

næste madfællesskab

S.O.S (spis og skrid)

onsdag d.30 Juli i Egense forsamlingshus

Jeg er et afsnit. Klik her for at tilføje din egen tekst eller redigere mig. Det er nemt.

© 2024 by Anna Rosetzsky Permin

bottom of page