eksempler på serveringer til vores madfællesskaber. Vi har fokus på at få mere grønt ind i det travle hverdagsliv. Konceptet er "byg selv" så børn og voksne altid går mætte fra bordet. Vi har fokus på det lokale og økologiske.

lækre italienske kød- eller plantebaserede boller i tomatsauce serveret med perlespelt, frisk citronkål med persille, bagte gulerødder og nybagt foccacia.

brændende sydfynsk kærlighed med rodfrugter, grønkål, løg og æbler toppet med bacon eller røget tofu. Serveret med frisk rødkålssalat med appelsin og brød on the side.


honning marineret tofu med marinerede æbler, rødkål, syltede løg, edamamebønner, radiser og forårsløg. Serveret på en base af ris og linser. Et drys af sesamfrø og wasabidressing på toppen.
en skål med frilandspølse fra Høkildegaard. Bagte sød kartoffler og marinerede bagte rødbeder, grønkål og butterbeans. Serveret på en base af ris og spelt. Et drys af sesamfrø og gomadressing på toppen

Boller i karry som kan vælges med kød eller veganske boller. Alskens toppings: æbler, sprød quinua, forårsløg, kokos, sriracha sauce, peanuts, rød peber og rosiner


Til madpakken
Køb en frysepose med hjem med blandede hjemmelavede og sunde godter.
Feks: veganske pizzasnegle, veganske pølsehorn eller daddelkugler.

Bowl med alskens grøntsager, goma dressing og friske krydderurter

Tomatsupper med alskens suppe og basilikum pesto.